Armastuse leidmise takistused


Kas olete vallaline ja otsite armastust? Kas teil on raske õige inimesega kohtuda? Kui teil on probleeme armastuse seose leidmisega, on liiga lihtne end heidutada või tutvuda hävitavate müütidega tutvumiste ja suhete kohta.

Elu üksikisikuna pakub palju kasu, näiteks võib vabalt tegeleda oma hobide ja huvidega, õppida oma ettevõttest rõõmu tundma ja hindama üksinduse vaikseid hetki. Kui olete aga valmis oma elu kellegagi jagama ja soovite luua püsiva, väärt suhte, võib ka üksikisiku elu tunduda pettumusena.

Paljudele meist võib emotsionaalne pagas õige romantilise partneri leidmise raskeks muuta. Võib-olla kasvasite üles majapidamises, kus kindla ja tervisliku suhte eeskuju ei olnud ja kahtlete, et selline asi üldse olemas on. Või võib-olla koosneb teie tutvumislugu vaid lühikestest heitmistest ja te ei tea, kuidas suhe püsima panna. Teie mineviku lahendamata probleem võib teid meelitada valet tüüpi inimeste vastu või teha samu halbu valikuid ikka ja jälle. Või äkki ei sea te ennast kõige paremasse keskkonda, et kohtuda õige inimesega, või et kui te seda teete, ei tunne te end piisavalt enesekindlalt.

Ükskõik mis juhtum ka pole, saate ületada oma takistused. Isegi kui olete kohtingutel korduvalt põlenud või teil on kehv kogemus, võivad need näpunäited aidata teil leida püsiva tervisliku ja armastava suhte.


Mis on tervislik suhe?


 Tervislik suhe on see, kui kahel inimesel tekib seos, mis põhineb:

    Vastastikune austus
    Usaldus
    Ausus
    Toetus
    Õiglus / võrdsus
    Eraldage identiteedid
    Hea suhtlus
    Mängutunde / kiindumuse tunne

Allikas: UW Seattle
Hinnake ümber oma väärarvamused kohtingute ja suhete kohta

Esimene samm armastuse leidmiseks on ümber hinnata mõned väärarvamused kohtingute ja suhete kohta, mis võivad takistada püsiva armastuse leidmist.
Levinud müüdid tutvumiste ja armastuse otsimise kohta
Müüt: võin olla õnnelik ja täidetud ainult siis, kui olen suhtes või parem on halb suhe, kui mitte ühtegi suhet.

Fakt: Kuigi kindlates suhetes olemisega kaasnevad tervisega seotud eelised, võivad paljud inimesed olla sama õnnelikud ja rahulolevad, ilma et nad oleksid paarist osa. Hoolimata vallalisusega kaasnevast stigmast mõnes sotsiaalses ringkonnas, on oluline mitte astuda suhetesse lihtsalt selleks, et end "sobitada". Üksi olemine ja üksildus pole sama asi. Ja miski pole nii ebatervislik ja ärritav kui halvas suhtes.
Müüt: kui ma ei tunne kellegi suhtes kohest külgetõmmet, pole see suhe, mida tasuks jätkata.

Fakt: see on oluline müüt, mida hajutada, eriti kui teil on varem olnud ebasobivaid valikuid. Kohene seksuaalne külgetõmme ja kestev armastus ei käi tingimata käsikäes. Emotsioonid võivad aja jooksul muutuda ja süveneda ning sõpradest saavad mõnikord armastajad - kui annate neile suhetele võimaluse areneda.
Müüt: naistel on teistsugused emotsioonid kui meestel.

Fakt: naised ja mehed tunnevad sarnaseid asju, kuid väljendavad mõnikord oma tundeid erinevalt, sageli vastavalt ühiskonna tavadele. Kuid nii mehed kui naised kogevad samu põhilisi emotsioone nagu kurbus, viha, hirm ja rõõm.
Müüt: tõeline armastus on pidev või füüsiline tõmme kaob aja jooksul.

Fakt: Armastus on harva staatiline, kuid see ei tähenda, et armastus või füüsiline külgetõmme oleks aja jooksul määratud hääbuma. Vananedes on nii meestel kui naistel vähem suguhormoone, kuid emotsioonid mõjutavad kirge sageli rohkem kui hormoonid ja seksuaalne kirg võib aja jooksul tugevneda.
Müüt: ma saan muuta asju, mis mulle kellegi juures ei meeldi.

Fakt: Te ei saa kedagi muuta. Inimesed muutuvad ainult siis, kui nad tahavad muutuda.
Müüt: ma ei tundnud end vanematega lähedal, nii et lähedus jääb mulle alati ebamugavaks.

Fakt: kunagi pole hilja ühtegi käitumismustrit muuta. Aja jooksul ja piisava vaevaga saate muuta oma mõtlemist, tunnet ja tegutsemist.
Müüt: erimeelsused tekitavad suhtes alati probleeme.

Fakt: Konflikt ei pea olema negatiivne ega hävitav. Õigete lahendamisoskuste korral võib konflikt anda ka suhte kasvamise võimaluse.
Ootused kohtingute ja armastuse leidmise kohta

Kui hakkame otsima pikaajalist partnerit või astume romantilisse suhtesse, teevad paljud meist seda etteantud (sageli ebareaalsete) ootustega - näiteks kuidas inimene peaks välja nägema ja käituma, kuidas suhe peaks arenema ja kuidas rollid, mida iga partner peaks täitma. Need ootused võivad põhineda teie perekonna ajalool, eakaaslaste grupi mõjul, varasematel kogemustel või isegi filmides ja telesaadetes kujutatud ideaalidel. Paljude nende ebareaalsete ootuste säilitamine võib muuta iga potentsiaalse partneri ebapiisavaks ja iga uus suhe pettumust valmistada.
Mõelge, mis on tegelikult oluline

Tehke vahet, mida soovite ja mida te partneris vajate. Soovid on kaubeldavad, vajadused mitte.

Soovid hõlmavad selliseid asju nagu amet, intellekt ja füüsilised omadused nagu pikkus, kaal ja juuste värv. Isegi kui teatud tunnused tunduvad algul ülitähtsad, märkate aja jooksul sageli, et olete oma valikuid asjatult piiranud. Näiteks võib olla olulisem leida keegi, kes on:

    Pigem uudishimulik kui äärmiselt intelligentne. Uudishimulikud kipuvad aja jooksul targemaks saama, samas kui säravad võivad uudishimu puudumisel intellektuaalselt närtsida.
    Pigem sensuaalne kui seksikas.
    Pigem hooliv kui ilus või nägus.
    Pigem veidi salapärane kui glamuurne.
    Pigem humoorikas kui jõukas.
    Perest, kellel on teie jaoks sarnased väärtushinnangud, mitte kelleltki, kellel on konkreetne etniline või sotsiaalne taust.

Vajadused on erinevad kui soovid, kuna vajadused on need, mis teile kõige olulisemad on, näiteks väärtused, ambitsioonid või elu eesmärgid. Need pole ilmselt asjad, mida saate teada inimese kohta tänaval silma vaadates, tutvumissaidil tema profiili lugedes või enne viimast kõnet baaris kiiret kokteili jagades.
Mis tundub teie jaoks õige?

Püsiva armastuse otsimisel unustage see, mis tundub õige, unustage see, mis peaks teie arvates õige olema, ja unustage see, mida teie sõbrad, vanemad või teised inimesed õigeks peavad, ja küsige endalt: kas suhe tundub mulle õige?
Tutvumisnõuanne 1: hoidke asju perspektiivis

Ärge seadke suhte otsimist oma elu keskmeks. Keskenduge tegevustele, mis teile meeldivad, karjäärile, tervisele,

Pidage meeles, et esmamulje pole alati usaldusväärne, eriti kui tegemist on Interneti-kohtingutega. Inimesega tõepoolest tutvumine võtab alati aega ja sa pead kogema kellegagi koosolemist erinevates olukordades. Näiteks kui hästi suudab see inimene surve all hoida, kui asjad ei lähe hästi või kui ta on väsinud, pettunud või näljane?




Ole aus oma vigade ja puuduste suhtes. Kõigil on puudusi ja suhte püsimiseks on vaja, et keegi armastaks sind selle eest, kes sa oled, mitte selle eest, kes sa tahaksid olla, või selle eest, kes ta sinu arvates peaks olema. Pealegi võib see, mida peate veaks, tegelikult midagi, mida teine ​​inimene peab omapäraseks ja ahvatlevaks. Kui teete kogu teeskluse, julgustate teist inimest sama tegema, mis võib viia ausasse ja rahuldustpakkuvasse suhtesse.
Vihje 2: Looge tõeline ühendus

Tutvumismäng võib olla närvesööv. On loomulik muretseda selle pärast, kuidas te kokku puutute ja kas teie kuupäev meeldib teile või mitte. Kuid hoolimata sellest, kui häbelik või sotsiaalselt ebamugav te end tunnete, võite ületada oma närvid ja eneseteadvuse ning luua suurepärase ühenduse.

Keskenduge väljapoole, mitte sissepoole. Esimese kohtingu närvide vastu võitlemiseks keskenduge oma sisemistele mõtetele pigem sellele, mida teie kuupäev ütleb ja teeb ning mis teie ümber toimub. Hetkega täielikult kohal püsimine aitab teie meele murest ja ebakindlusest eemal hoida.

Ole uudishimulik. Kui olete tõeliselt uudishimulik kellegi teise mõtete, tunnete, kogemuste, lugude ja arvamuste suhtes, siis see näitab - ja te meeldite neile selle pärast. Võite kohata nii palju atraktiivsemat ja huvitavamat kui siis, kui veedate aega omaenda kuupäevani reklaamimiseks. Ja kui te pole oma kohtingust tõeliselt huvitatud, pole mõtet suhet edasi arendada.

Ole ehtne. Teiste vastu huvi tundmist ei saa võltsida. Kui teesklete lihtsalt, et kuulate või hoolite, võtab teie kuupäev selle üles. Kellelegi ei meeldi, kui teda manipuleeritakse või teda paigutatakse. Selle asemel, et aidata teil luua ühendust ja jätta hea mulje, annavad teie pingutused tõenäoliselt tagasilöögi. Kui te pole oma kohtingust tõeliselt huvitatud, pole mõtet suhet edasi arendada.

Pane tähele. Püüdke teist inimest tõeliselt kuulata. Pöörates hoolikalt tähelepanu sellele, mida nad ütlevad, teevad ja kuidas nad suhtlevad, saate neid kiiresti tundma õppida. Väikesed asjad lähevad kaugele, näiteks meenutatakse kellegi eelistusi, lugusid, mida ta teile on rääkinud, ja seda, mis tema elus toimub.

Pange oma nutitelefon eemale. Mitme ülesande korral ei saa te tõepoolest tähelepanu pöörata ega ehtsat ühendust luua. Mitteverbaalne suhtlus - peened žestid, väljendid ja muud visuaalsed näpunäited - räägivad meile palju teisest inimesest, kuid neist on lihtne mööda vaadata, kui te pole häälestatud.
Vihje 3: Pange prioriteediks lõbus olemine

Veebitreffailud, vallaliste üritused ja kohtumisteenused, nagu kiirkohtingud, on mõnele inimesele nauditav, kuid teistele võivad nad end pigem kõrgsurve tööintervjuudena tunda. Ja mida kohtingueksperdid teile öelda võiksid, on õige karjääri leidmisel ja kestva armastuse leidmisel suur vahe.

Tutvumislehtede pesemise või pikendamisbaarides hängimise asemel pidage oma aega üksikisikuna suurepäraseks võimaluseks oma suhtlusringi laiendada ja uutel üritustel osaleda. Pange oma lõbutsemine oma fookusesse. Jätkates endale meelepäraseid tegevusi ja viies end uude keskkonda, kohtute uute inimestega, kellel on sarnased huvid ja väärtused. Isegi kui te kedagi erilist ei leia, olete siiski mõnulenud ja ehk ka uusi sõprussidemeid loonud.

 Loe veel

Комментарии